|
|
#302 (permalink) | ||||||||||
|
No Racisms! Üyelik tarihi: Jul 2007
Aktiflik: 122 / 613 |
Alıntı:
![]() |
||||||||||
|
|
|
|
|
#303 (permalink) | ||||||||||
|
Webmaster Patchmaker ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Aktiflik: 327 / 819 |
Alıntı:
Evet bu faci yapdığım tarihte fenerbahçeye transferi kesindi ama olmamış nedense... Bu arada yeni facelere 1-2 hafta sonra başlıycam....
|
|
|
|
#305 (permalink) | |||||||||
|
STR Kullanıcı Üyelik tarihi: May 2008
Aktiflik: 0 / 31 |
Çok güzel çalışmalar eline sağlık..
|
|
|
|
#309 (permalink) | ||||||||||
|
STR Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Aktiflik: 0 / 96 |
Alıntı:
![]() |
||||||||||
|
|
|
|
|
#310 (permalink) | |||||||||
|
STR Kullanıcı Üyelik tarihi: Jun 2008
Aktiflik: 0 / 2 |
deniz arkadaşım hakikaten bi face çalışması yapmak vardır birde üstadlık vardır.....sen çalışma falan yapmıyosun sen artık aşmışın yalayıp yutmuşun.....yarın kapının zili çalıp karşına iki tane japon çekik gözlü konami çalışanı gelip seni götürürlerse de hiç şaşırma....bırak türk sitelerini sen dünya üzerindeki en iyi face yapan insansın....ben siteyle henüz yeni tanıştım,fenerbahçe faceleri arıyordum...(kusura bakmasınlar diğer arkadaşlar beğenmedim açıkçası diğer yapanlarınkini....
bi baktım senin facelere allahım daha ilk çalışmandan hayran kaldım....babamı ve abimi çağırdım gösterdim vay be helal olsun çocuğa bak dedi herneyse....bazı isteklerim olucak kardeşim benim(abi mi diyim kardeş mi diyim bilmiom walla en iyisi üstad ) -alex,kezman,deivid,uğur boral,colin kazım,edu,semih,gökhan gönül bu oyuncuların facelerini yapman mümkün müdür acaba? edunun saçları kısa halini ve kezmanın da saç sakal birbirine girmiş son halini yapabilir misin??? yani yaparsın o kesinde birazcık zaman ayırabilir misin bunlara diyim (: -bu faceleri nasıl kolaylıkla ekliceğime dair bi link verirseniz sevinirim ayrıca arkadaşlar önemli bi konu hakkında sorum olucaktı içinizde tezahurat yamalarından anlayan varsa pmden ulaşabilir mi bana gerçekten önemli sağolun varolun... Konu avcy tarafından (06-30-2008 Saat 23:47 ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|