|
|
#1 (permalink) |
|
Bidiğiniz gibi pes 2008 settingte low,medium,high var.low :çok düşük Medium:Normal high:yüksek
Bazı arakdaşlarımızın(bende dahil)ekran kartalları mediuma bile yetmiyor lowdada oyundan zevk alınmıyor ama şimdi size anlatcaklarım sayesinde mediumda oynayabileceksiniz şimdi [Üye olmadan linkleri göremezsiniz.. Üye olmak için tiklayin...] burdan Game XP 1.6.1.20 - 9x/ME/2000/XP (English) 531 kb bunu indiriyoruz.Buraya kadar herşey tamam şimdi programı çalıştırıyoruz ve karşımıza çıkan soruya eVet diyoruz ve aşağıdakileri uyguluyoruz 1) [Üye olmadan linkleri göremezsiniz.. Üye olmak için tiklayin...] 2) [Üye olmadan linkleri göremezsiniz.. Üye olmak için tiklayin...] Warp speed yazan yere tıklıyoruz ve çıkan soruya ewet diyoruz 3) [Üye olmadan linkleri göremezsiniz.. Üye olmak için tiklayin...] Yine eVet diyoruz ve pc reset attıkdan sonra mediumum tadını çıkaracağız Not:Eğer Olmadıysa Ve Eski Haline Getirmek İçin Bu Sefer 2)de Yaptığımızın Tam Terseini Yapıyoruz Ve Windows Defaulta Basıyoruz Ve Herşey Normale Dönüyor!!! ALINTIDIR...
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 (permalink) | |||||||||
|
Senior Member ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Aktiflik: 139 / 349 |
Gerçekten güzel bir yöntem.Fakat bu yönetemin işe yarayacağını sanmıyorum.Ama fikrimde yanılırsam.Hiç üzülmem aksine sevinirim.
Çünkü bende pes08 lowda oynuyorum.Bu yöntemi çok denemek istiyorum.Fakat pc zararı olursa diye korkuyorum.Malum 2 kişi kullanıyoruz.Hadi ben tek olsam neyse.. ![]() |
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||
|
STR Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Aktiflik: 0 / 153 |
denedim ama olmadı önemli değil zaten 2009 geldi
![]()