|
|
#1 (permalink) |
|
Arkadaslar ben pek pcden anlamam yan komsumla aynı modemi kullanıyoruz ikimizde pes08 kurduk ama karşılıklı nasıl oynuyabilecegimizi bilmiyoruz.. Yardım ederseniz sevinirim...
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 (permalink) | |||||||||
|
STR Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Aktiflik: 1203 / 1203 |
Hamachi Üzerinden Oynamanız Lazım Ama Önce Sitede Mevcut Olan Pes 2008 Magazine Programını İndirmen Lazım
Link: [Üye olmadan linkleri göremezsiniz.. Üye olmak için tiklayin...] Programı İndir Anlatımdaki Gibi Kur Sonra Hamachiyi İndireceksin Link: [Üye olmadan linkleri göremezsiniz.. Üye olmak için tiklayin...] İkinizinde İndirmesi Lazım Programları Çok Vaktinizi Almaz Sonra Hamachi'Yi Açıp Bir Ağ Kura Tıklayacaksın.Bir Ağ Kurup Arkadaşın Vereceksin Adresi oda Bu Adrese Bir Ağa Katıl Seçeneğinden Katılacak Sonra Pes Magazine'nin İçinden Çıkan Goal Connector'u Açacaksın Hamachide Açık Olması Lazım Goal Connector Açılınca Oyun Kurmak İçin (Server) Olmak İçin Sola Kurulu Oyuna Katılmak İçin Sağa Tıklayacaksın Kurmak İçin Açılan Çubuğa Kendi İP Nuamranı Katılmak İçin Katılacağın Kişinin İp Numarasını Yazacaksın Bağlandıktan Sonra Oyundan Online'ı Seçip Kuran Kişi Server'a Katılan Kişi Clienti Seçecek Bu Kadar Umarım Yardımcı Olmuşumdur ![]()
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||
|
STR Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Aktiflik: 1203 / 1203 |
Bi Fikrim Yok Kuran kişi Kendi İP sini Yazdıysa Ve herşeyi Doğru Yaptıysanız Bilmiyorum
![]() ![]()
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|