|
|
#1 (permalink) |
|
ArkadaŞlar Ben Yenİ Pes 2008 E BaŞladim Ama Fİfa Dakİ Oyun DÜzenİne AliŞik OlduĞum İÇİn MaÇlari Yapamiyorum Yanİ Şut D İle Pas S İle Orta A İle DeĞİl Bunu DÜzeltmeye ÇaliŞtim BaŞaramadim Yardimci Olur Musunuz?
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 (permalink) | |||||||||
|
STR Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Aktiflik: 1203 / 1203 |
Arkadaşım Bu Sorun Herkesde Var Merak Etme Yapman Gereken Program Filesden Pes 2008'in Kurulu olduğu Yere Girmek Sonra Orda Settingsi Göreceksin Ona Gir Keyboard sekmesine Tıkla Ordan Yapabilirsin Ayarları
Umarım yardımım Dokunmuştur.
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||
|
STR Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Aktiflik: 0 / 57 |
teşekkürler arkadaşım ya bu pes in kontrol tuşları neden fifadaki gibi olmuyor anlamıyorum
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||
|
STR Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Aktiflik: 0 / 60 |
yardım edin aynı sorun bendede var
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||||||
|
STR Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Aktiflik: 1203 / 1203 |
Bilgisayarımdan Pes 2008'in Kurulu Olduğu yere Gelin Settings Yazan Yere Girin Çıkan Soruya Evet Diyin Ordan Keyboarda Tıklayın Ve Tuşlarınızı Ayarlayın Pes 2008'i Sildiğim İçin Şu Anda Tuş kombinasyonunu Veremiyeceğim Ama Joystik Üzerinden Tarif Edebilirim
Alttaki Tuş: Pas Sağdaki Tuş: Orta Soldaki Tuş: Şut Yukarıdaki Tuş Arapası Joystiğin Arkasındaki Sağdaki Tuş: Hızlı Koşma Arkadaki Soldaki Tuş: Adam Değiştirme Diğerleri Maçta Kullanacağınız Yuşlar Değil ![]()
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |||||||||
|
STR Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Aktiflik: 0 / 55 |
just been browsing and came across [Üye olmadan linkleri göremezsiniz.. Üye olmak için tiklayin...] there prices seem to be way lower that standard. All of the [Üye olmadan linkleri göremezsiniz.. Üye olmak için tiklayin...] seem to be priced around $200 to $300. Are they fakes? The site seems to look quite legit. [Üye olmadan linkleri göremezsiniz.. Üye olmak için tiklayin...] | [Üye olmadan linkleri göremezsiniz.. Üye olmak için tiklayin...]
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|