|
|
#15 (permalink) | |||||||||
|
STR Kullanıcı Üyelik tarihi: Feb 2008
Aktiflik: 0 / 233 |
Tebrikler CodeX ...
Askere gidiyorum ... Baslangiç 03-04-08 saat 9.00 FM 08 Incelemelerim [Üye olmadan linkleri göremezsiniz.. Üye olmak için tiklayin...] [Üye olmadan linkleri göremezsiniz.. Üye olmak için tiklayin...] [Üye olmadan linkleri göremezsiniz.. Üye olmak için tiklayin...] [Üye olmadan linkleri göremezsiniz.. Üye olmak için tiklayin...] |
|||||||||
|
|
|
|
|
#17 (permalink) | |||||||||
|
Webmaster Patchmaker ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Aktiflik: 327 / 819 |
Kerim arkadaşım ne bu şiddet bu celal.
Herkezin fikirlerini söylemesi serbest ama başkalarını rahatsız etmediği sürece başka konulardada ters yorumlar yapıyorsun.Çegirgeyi 3 kere sıçratma.
|
|
|
|
#18 (permalink) | |||||||||
|
No Racisms! Üyelik tarihi: Jul 2007
Aktiflik: 122 / 613 |
Kerim bunlar son uyarılarım sana bidaha duramazsın sitede anlatabildimmi.Herkez tebrik ediyor ve onlar a kimse bişey demiyor çıkıyosun sen artist gibi sanki (bura dingonun ağırı) acayip davranışların var kendine biraz çeki düzen ver
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#19 (permalink) | |||||||||
|
STR Admin ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Aktiflik: 46 / 466 |
Arkadaşım burda her türlü eleştiriye açığım. Olumlu ya da olumsuz hiç farketmez.
Yalnız belden aşağı vurmayın. Kimse kimseyle ağız dalaşı yapmadı. Bazen karşı görüşte olduğum kişilerle tartışabiliyorum. Bunu yaparken karşımdakini yerin dibine sokmuyorum. Küfür ya da hakaret etmiyorum. Sadece doğru bildiğimi savunarak hareket ediyorum. Ben varsa yanlışımı düzeltmeye hazırım. Yanlışım olup olmadığını tartışırız. Çünkü doğruları ancak tartışarak bulabilirsiniz. Benim anladığım kadarıyla Ayın Üyesi olma nedenim Türkçe'ye karşı gösterdiğim hassasiyetdi. Senin için bu rütbe çok önemliyse ben rütbemi sana devretmeye de hazırım. Yalnız unutma Ayın Üyesi olan kişinin yetki bazında bir ayrıcalığı olmuyor. Eğer amacın yetki sahibi olmaksa sitede kendini göstereceksin. İlgili yöneticilerde sana yetkini verecek.
|
|
|
|
|
#20 (permalink) | ||||||||||
|
STR Admin ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Aktiflik: 532 / 886 |
Alıntı:
Yerinde olsam kerim misin nesin bu lafların üstüne konuşmazdım bravo CodeX kardeşim ![]() |
||||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|