|
|
#1 (permalink) | |||
|
==╠╟Legend╠╟╡==
![]() |
Evet uzun zamandan beri üzerinde çalıştığım projeyi sizlere sunuyorum...
Yeni Bir Türk Oyunu Denizimo(Deniz Yukarıçukur) Farkıyla!! Oyunu Sıfırdan tasarladım..Artık yabancı oyunlara deil kendi yaptığımız Türk oyunlarına yama yapacağız.. Pes2008'de kullandığım "Denizimo Faces" logosu Artık yapcağım oyunlardada geçerlidir."Denizimo Games" olarak. Kod Adı = Tehlike !!! [Üye olmadan linkleri göremezsiniz.. Üye olmak için tiklayin...] Tanıtım Videosu
Oyunun Hikayesi bi kısmı = Karakterimizin adı yok ..Ama kod adı var oda TEHLİKE..Bize düşen görev türkiyedeki ülke adına zararlı işler yapan mafya adamlarını öldürmek..tabi bunları öldürmek o kadar kolay deil..Oyun tahminimce 30 bölümden oluşucak...Oyunun en önemli bölümü ise son bölüm olucak..Oyuna her bölümden önce evinizden başlıyorsunuz.En alt katta gizli bir silah odamız var..Ve diğer bölüme giderken ordan istediğiniz silahları alıp hazırlanıp bölümlere öyle çıkıyorsunuz.Tabiki daha evimizde ve bölümlerde çok değişik şeyler var onları sona saklıyalım sürpriz olsun .Son bölümde ise Belki aranızda "SCARFACE" yi izleyen vardır.Son bölümü onun gibi olucak yani bütün düşmanlarınız polisler vb sizin evinizi basıcak..son bölümde bayağı bir patlama ve görsel efektler düşünüyorum.Saygılar... Deniz Yukarıçukur(Denizimo) / Soccertr.com
|
|
|||
|
|
#3 (permalink) | |
|
==╠╟Legend╠╟╡==
![]() |
Alıntı:
Saol kardeşim ..
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||
|
Forum Yetkilisi
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Level: 8 [ ]Aktiflik: 39 / 196 |
Deniz bu oyunun grafik motorunu kendin mi yaptın yoksa başka bir oyundan mı aldın ?
Eğer kendin yapdıysan helal olsun diycem ama bu tarz oyunların grafik motorlarını sıfırdan yapmak helede tek kişiyle baya uzun sürer. Oyundan daha fazla görüntü paylaşırsan ve biraz daha detaya inersen sevinirim. Şimdiden hayırlı olsun...
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
==╠╟Legend╠╟╡==
![]() |
Alıntı:
Yok..Grafik motoru yapmak en uç noktaya kaçar zaten..Çoğu türk oyunuda kendi motorlarıyla yapmıyorlar oyunu.. Bende oyun motorundan doğru yapıyorum. Oyunda detaya inicek olursam.. Karakterimizin adı yok ..Ama kod adı var oda TEHLİKE..Bize düşen görev türkiyedeki ülke adına zararlı işler yapan mafya adamlarını öldürmek..tabi bunları öldürmek o kadar kolay deil..Oyun tahminimce 30 bölümden oluşucak...Oyunun en önemli bölümü ise son bölüm olucak..Oyuna her bölümden önce evinizden başlıyorsunuz.En alt katta gizli bir silah odamız var..Ve diğer bölüme giderken ordan istediğiniz silahları alıp hazırlanıp bölümlere öyle çıkıyorsunuz.Son bölümde ise Belki aranızda "SCARFACE" yi izleyen vardır.Son bölümü onun gibi olucak yani bütün düşmanlarınız polisler vb sizin evinizi basıcak..son bölümde bayağı bir patlama ve görsel efektler düşünüyorum.
|
|
|
|
#8 (permalink) | |||||||||
|
Banlı Kullanıcı
Level: 2 [ ![]() ]Aktiflik: 0 / 49 |
Deniz Abi valla sen bi harikasın oyun cıkarmak ha mükemmel ellerine sağlık bence Str oyunu da cıkart derim calısmalarının dewamını dilerim...
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |||||||||
|
STR Kullanıcı
Level: 4 [ ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 98 |
Peki hangi oyunun motoru bi ip ucu versen
mesela F.E.A.R ın grafik motoru süperdi onu kullan bence tabi sen daha ii bilirsin oyun yapımında başarılar ![]() |
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|