![]() |
|
|
#21 | |
|
Alıntı:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#22 | |||||||||
|
STR Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Aktiflik: 0 / 8 |
elinize saglık tekrardan.
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#23 | |||||||||
|
Banlı Kullanıcı Üyelik tarihi: Mar 2008
Aktiflik: 0 / 0 |
Bende indirdim ama hiç beğenmedim. Eksikleri çok fazla. Kusura bakmayın ama çok cıvık olmuş. Çingene stadı gibi.
Yinede emeğe saygı diyelim. Bence biraz daha üzerine gidilmeli. Yukarda yazılan mesajı sonradan gördüm. 70 MB kota gitti. Tam update edilip öyle konsa daha iyi olur. Birilerini fikirlerini açıkça belirttikleri için banlamak hiç doğru bir davranış değil. Şimdi bende ban yerim büyük bir ihtimalle. Yönetim anlayışınıza kalmış tabi. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#24 | ||||||||||
|
-BosS- ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Aktiflik: 66 / 663 |
Alıntı:
+ Daha düne kadar pes'e 3d stad yapılmaz iken şimdi çıkan stadların kıymetini bilelim.
|
|
|
|
|
#25 | |||||||||
|
STR Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Aktiflik: 0 / 40 |
ya arkadaşlar bu meseleye ben bi açıklık getireyim.isteyen ewoda girip bakabilir.stadda bir trans sorunmu olduğunu söyledim ama bu zaten basit 3-5textlik bi amblem yükler gibi updateyle halledilecek bişey.ama kalkıp bu stada yok çingene stadı yok bilmem ne stadı demek saçmalık.siz pes 6dan çevirme stadlara ne diyorsunuz peki.süper harikamı.ben şuanda celtic parkla uğraşıyorum upadate yapmıycam bir iki gün ha istemiyorum derseniz update falan yayınlamam ,stadı da kaldırır arkadaşlar burdan isteyen gelir indirir hakaret etmeye devam ederseniz.
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#26 | |||||||||
|
No Racisms! Üyelik tarihi: Jul 2007
Aktiflik: NAN / -INF |
Boşver sedat abi uğraşma böyle kişiler hep karı gibi arkadan mesaj yazmayla adam olur sanıyolar!
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#27 | |||||||||
|
STR Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Aktiflik: 0 / 8 |
Eline sağlık.Şimdi indiriyorum, eminim çok iyidir.Teşekkürler...
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#28 | |||||||||
|
STR Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Aktiflik: 0 / 52 |
Ben Tek Kelime Ile Bayildim Sadece Bir Ufak detayi iletmeden gecemiyecegim
Stadin Cimleri Biraz Asiri Soluk Gibi Tabiki Saracoglunun cimleri Oyle Yemyesilde degil Ama Yinede Biraz Daha Iyi Cimler OLabilirdi ama herseye ragmen super ustu bir calisma daha iyisi yapilana kadar en iyisi bu bence daha iyisinide sedax kardesimiz yapar saygilar basarilarinin devami dilegi ile |
|||||||||
|
|
|
|
|
#29 | ||||||||||
|
No Racisms! Üyelik tarihi: Jul 2007
Aktiflik: NAN / -INF |
Alıntı:
|