|
|
#1 (permalink) |
|
Merhabalar;
Öncelikle Bu Yamayı Çoğu Arkadaşımız Yüklemeyi Başaramamış.Kendi İmalatım Olan Bu 30 D.k Full Video İle Yamayı Sorunsuzca Yükleyebilirsiniz.Arkadaşlar Kusura Bakmayın Düngece Geç Yaptım.Bazı Yerlerde Saçmalamışım. Ayrıca Save Dosyalarınıda \Belgelerim\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save içine atın.Gelen Soruya Evet Deyin.Koymamışım Videoya Save Dosyasınıda LİNK: [Üye olmadan linkleri göremezsiniz.. Üye olmak için tiklayin...] Şifre:pesturka.net`tir. Ayrıca Oyununda DLL Sorunu Olanlar [Üye olmadan linkleri göremezsiniz.. Üye olmak için tiklayin...] İndirin. C\Windows\system 32 in içine atınız. SAYGILARLA STR Admin Emi® Konu Emi® tarafından (02-17-2008 Saat 08:45 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#6 (permalink) | |||||||||
|
Webmaster Patchmaker ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Aktiflik: 327 / 818 |
Saol kanka iyi oldu yükleyemeyenler için zaten kurulum çok basit ama işte çoğu kimse araştırmadan atıp tutuyor...
|
|
|
|
#10 (permalink) | |||||||||
|
PTN Kullanıcı Üyelik tarihi: Feb 2008
Aktiflik: 0 / 0 |
ya bırı yardımcı olursa sevınırım vıdyoya bakarak cv_0 kadar geldım.cv_0 da ımg ıcını acıp dosyayı all .. die deıstırıorm fakat sadece rv_e dosyası cıkıor sımdıden tesekkur ederım lutfen cvp???
|
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|