|
|
#101 (permalink) |
|
selamlar henuz kuramadim ama anladigim kadari ile harika olmus yanliz ztn rapid yuzunden 2-3 gun surdu indirmem su an 70kusur dakika nasil install edildigini anlatan video'yu cekmek icin bekliorum ve iskence gibi geliyor
nette arastirmadigim site kalmadi hepsi ayni copy paste yapmis rv_e yi img ye attim install ettim ondan sonra afsden aynen otekileri import ettigimiz gibi import edioruz deniyor fok baligi gibi kala kaldim afs brofseri acip dolandim afs dosyasi bulamadim yani video eminim yardimci olucaktirda daha detayli bir kurulum yaynlama sansiniz varsa herkes adina iyi olur kanaatindayim hepinizin emegine saglik cok buyuk emek ve sabir isi eski pes'ten biliyorum yine kurarken zorlanmistim hatta makina artik bas bas format at die bagrirken patchi kurmak zor oldugu icin yeni cikan pes oyununu bekledim aleti formatlamak icn, sizler icin eminim kolaydir ama cok fransiz kaldim sahsenKonu cypros tarafından (06-09-2008 Saat 22:28 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#103 (permalink) | |||||||||
|
STR Kullanıcı Üyelik tarihi: Mar 2008
Aktiflik: 0 / 18 |
ya kusura bakmayın ben butun dosyalartı ındırdım masaustume ama masaustunde iken cv_0 mesela importlıcak ken rar dosyası hata veriyo cv-0 ın ıcındekı butun dosyalarda ve klasor halıne gelıyo cv-0 ama dosyanın içi bos neden yapar bunu yardımcı olun lutfen cok ugrastım ındırırken boyle sorun yapması uzdu tsekkurlerr
|
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|