![]() |
|
|
#1 | |||
![]() Yamanın Download Linkini Yazının Sonunda Bulabilirsiniz. GÜNCELLENDİ v2.1 - 09.08.2008 Uzun süredir üzerinde çalıştığım FmTurka Patch'in ikinci versiyonunu sizlerle paylaşmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum. KURULUM:
Gecikmeden dolayı özür dilerim ama gecikmemin en büyük nedenide sizler için hazırladığım installdi. Her yaştan arkadaşımız bu yamayı bilgisayarına kolayca kurabilsin diye install hazırladım. ![]() Yönergeleri takip ederek kurulumu otomatik olarak gerçekleştiriyorsunuz. Bir sorun olacağını sanmıyorum ama olursa benimle paylaşın yardımcı olmaya çalışırım. DİP NOT : Kurulumu gerçekleştirdikten sonra oyuna girin ve Yeni Oyun Aç seçeneğine tıklayın. Karşınıza bir pencere çıkacak. Bu pencereden "FMTURKA v2.1" seçeneğini seçin. Ve oyuna başlayın. Database'i Large yapmanızı öneririm. Ayrıca Oyun kurma seçeneklerinde "Transfer Bütçesi" bölümünü pasif yapın. Aksi takdirde takımlar kafalarına göre transferler yapar. İlk etapta transferi kapatıyoruz ve sadece oyunun kendi transferleriyle başlıyoruz. Tabi bu size kalmış. İsterseniz aktif olarak da oynayabilirsiniz. Yamanın Detayları: Daha öncede belirttiğim gibi FMTURKA v2.1 Yamasını bugün yayınlıyorum. Yamada neler olacak kısaca belirtelim... 8.0.2 üzerine yaptığım bu patch sayesinde şimdiye kadar yapılmış gerek yurt için gerekse yurt dışı toplam 600'ü aşkın transfer oyuna aktarıldı. Bir çok oyuncunun transfer ücreti, sözleşme süresi, maaşı ve sözleşmeyi imzaladığı tarih birebir olarak oyuna aktarılmıştır. 5 Büyük Ligde (İtalya,İspanya,İngiltere,Almanya,Türkiye) ligden düşen ve lige yeni katılan takımlar güncellendi. Avrupa Kupalarındaki takımlarımız güncellendi. (Galatasaray Tek Ön Eleme ,Fenerbahçe 2. Ön Eleme-Seribaşı, Beşiktaş UEFA Kupası, Kayserispor UEFA Kupası, Sivasspor Intertoto Kupası) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bankasya 1. lig takımlarında yapılan önemli transferlerin bir bölümü oyuna aktarıldı. İngiltere, İspanya ve İtalya ligi başta olmak büyük liglerdeki takımların şuana kadar yaptığı transferlerin % 90'ı oyuna aktarıldı. Yeni yapılacak olan stadların kullanım tarihleri güncellendi. (Kayseri Kadir Has Stadı, Galatasaray Aslantepe Spor Kompleksi vs.) Stadların Yeni Düzenlemeleri oyuna aktarıldı. Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu stadında yapılan yeni düzenlemeler ve koltuk sayısının artımı, Avni Aker Stadı genişletme çalışmaları bunlardan bazıları... Turkcell Super Lig'deki teknik direktörlerin %90'a yakını güncellendi. (Aragones ve Skibbe gibi... ) Yardımcılar güncellendi (Ümit Davala gibi...) Diğer büyük liglerdeki takımların teknik direktörleri güncellendi (Scolari- Chelsea, Mourinho - Inter,Klinsmann - Bayern gibi ...) Bazı Büyük Liglerin İsimleri Güncellendi ve Türkçeleştirildi: (Ingiltere Premier Ligi, La Liga, Bundesliga,Serie A, Şampiyonlar Ligi, Uefa Kupası) Futbol Ödüllerinin ve Yarışmalarının İsimleri değiştirildi. (Fanatik Gazetesi Haftanın Onbiri, Coca Cola Ayın Golü, Türk Kalp Vakfı 11 Altın Adam Yarışması Yılın Oyuncusu, Yılın Teknik Direktörü,Yılın En İyi Çıkış Yapan Genç Oyuncusu, Yılın En İyi Yabancı Oyuncusu vs...) DİPNOT: Normalde Lig İsimleri ve Ödül isimleri Türkçe yamaya yüklense bile değişmiyordu. Sözleşmesi biten veya bitmek üzere olan ya da fesh edilen oyuncularda aynen oyuna aktarıldı. (Appiah, Hugian, Schieldenfeld, Hakan Şükür gibi...) Sezon öncesi çalışmalarda sakatlanan veya daha önceden sakatlığı bulunan oyuncuların sakatlıkları oyuna aktarıldı. (Örn: Deivid 5 ay, Nihat 3 ay, Servet 1 ay) Yeni forma numaraları oyuna aktarıldı (Örnek: Alex 10, Aydın Yılmaz 7 gibi...) Yeni sezon formaları oyuna aktarıldı (Galatasaray Şampiyonluk Forması, Turuncu Forma, Fenerbahçe yatay çizgili forma beyaz forma) Kiralık olarak gönderilen oyuncular tekrar düzenlendi. EURO 2008'de çıkış yapan oyuncuların özellikleri update edildi. (Türkiye'den başlıcaları : Arda, Semih,Uğur Boral, Colin Kazım,Mehmet Topal. Diğer takımlardan : Luka Modric, Arshavin, Moutinho, Podolski,David Villa,Zhirkov,Ümit Korkmaz bunlardan bazıları) Oyuncuların nefret ettiği veya hayranlık duyduğu kişiler oyuna aktarıldı : (İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman birbirinden nefret ediyor,Arda Turan Hasan Şaş'a sempati duyuyor, Alex ile Semih aynı takımda olmanın mutluluğunu yaşıyor ve birbirlerini çok seviyolar.) Oyuna bazı genç yetenekler aktarıldı. Bunları bulmak tabiki size düşüyor(Örn: Beşiktaş'dan Muhammed, Galatasaray'dan Cem Sultan, Trabzonspordan Barış Memiş vs.) Son Şampiyon ve Son Türkiye Kupası şampiyonu update edildi. Böylelikle Süper Kupa maçını Galatasaray ile Kayserispor oynuyor. Bazı teknik direktörlerin; ofansif, defansif taktikleri güncellendi. Kısacası mükemmel bir patch sizleri bekliyor. Bu 3. güncellememiz. Daha önce v1.0 ve v1.1 i ve 2.0'ı sizinle paylaşmıştım. Diğer 3 güncellemeye göre çok daha kaliteli bir yama oldu diyebilirim. Patch transfer sezonu bitene kadar her hafta güncellenecek. SoccerTR.Com ailesine hayırlı olsun... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Konu CodeX tarafından (08-11-2008 Saat 09:50 ) değiştirilmiştir.. |
||||
|
|
|
|||
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | |||||||||
|
STR Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Aktiflik: 0 / 129 |
Hayırlı Olsun Bi Kaç Saat Bekledik Ama Olsun İnşallah Sorunsuz Çalışır Saol Paylaşım İçin..
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||
|
STR Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Aktiflik: 0 / 369 |
Gerçekten zar zor yetiştirebildim. Kusura bakmayın. Fakat gecikmesinin nedeni benim ihmalimden değil sizin en kolay şekilde bu patchi kurup oynayabilmeniz içindi.
First Transfer Window'u kapatmanızı tavsiye ediyorum. Böylelikle oyun oto transfere geçiyor. Ve şuana kadar yapılan transferler oyun tarafından günü gününe gerçekleştiriliyor. Eğer transferi açık yaparsanız yeni oyuncular alan takımlar olur. Yamanın bir özelliği kalmaz. İlk sezondan sonra rahat rahat transfer yaparsınız.
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||
|
Banlı Kullanıcı Üyelik tarihi: Jul 2008
Aktiflik: 0 / 21 |
sagol codex güzel çalışma çıkardın..!!ellerine saglık!!
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||
|
STR Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Aktiflik: 0 / 129 |
bende transferi pasif yapacam böyle daha zevkli olur bencede
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||
|
STR Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Aktiflik: 61 / 616 |
Valla Süpersin Codex Ellerine SAğlık Hemen İndiriyorum
..Ya Bişey Sorucağım Bu Transfer Bütçesini Nasıl Pasif Yapıcağız? Daha Önce Hiç Öle Bişey Duymamıştımda ![]() Konu PisHLicK tarafından (07-15-2008 Saat 19:41 ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||
|
Yamaya bu pazar günü bir update daha çekicem. Ve böylelikle her pazar yama güncellenicek.
Ayrıca database yamasına ek olarak yeni bir grafik yaması hazırlayıp tek bir yamada birleştirmek istiyorum. Database veya Grafik alanında bana gerçekten yardım etmek isteyen arkadaşlar msn adresimi eklesin.
|
|
|
|
|
#8 | |||||||||
|
STR Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Aktiflik: 66 / 666 |
Ellerine sağlık Codex güzel bir çalışma olmuş
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#9 | |||||||||
|
SoccerTR Admin ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Aktiflik: 160 / 804 |
Ellerine Sağlık Codex Süper....
![]()
|
|
|
|
|
#10 | |||||||||
|
OYUNDAN GÖRÜNTÜLER:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|