![]() |
|
|
#11 |
|
Tekrar saol Resımler e Bakınca Kaliteyi Gösteriyor Bir Kez Daha Ellerine Sağlık..
![]()
|
|
|
|
|
#12 | |||||||||
|
STR Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Aktiflik: 0 / 369 |
Arkadaşlar şunu herkes iyi bilsin. Yamayı yaparken elimden geldiğince subjektif davranmaya çalıştım.
Hiç bir oyuncuya veya takıma ayrıcalık yapmadım. Türkiye Liginin ve Türk Milli Takımının kalitesi orjinal database e göre artırıldı. Normal şartlar altında bu oyunda Galatasaray veya Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligini geçip guruplara kalması ve guruplardan çıkması imkansızdı. Bu patch de bu o kadar da imkansız değil. Türkiye Milli Takımı bu patchle EURO 2008'de minimum çeyrek final oynuyor. Semih ve Arda gibi kalitesini ispatlamış oyuncuların özelliklerini asla yadırgamayın. Lig bittiğinde zaten yamanın ne kadar gerçekçi yapıldığını anlıycaksınız. Oyuncu özelliklerinin oyuna nasıl yansıdığını gayet iyi biliyorum. Değerlendirmelerimi yaparken çok dikkatli oldum. Örneğin Mehmet Yıldız'ın bitiriciliği 17 iken bu oyuncu bitiriciliği 13 olan bir oyuncudan daha az gol atabiliyor. Buna benzer bir çok örnek verebilirim. Tüm bunlara rağmen hatalar mutlaka olacaktır. Bu hataları birlikte düzelticez. Siz oyunun keyfini çıkartın. Arda'yı veya Semih'i takımda tutmaya çalışın. Kariyer hikayelerinizi şimdiden bekliyorum. Bende yakında yazıcam. Beşiktaşlılar genç Muhammed'i unutmasınlar. İlerde çok işlerine yarıycak...
|
|
|
|
|
#13 | |||||||||
|
Chev Chellios ! ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Aktiflik: 58 / 586 |
Harika CodeX Eline Sağlık
Bu Arada Nasıl Pasif Yapılıyor Transfer olayı ?
SoccerTR.com © 2007-2008 Konu F.Torres97 tarafından (07-15-2008 Saat 20:13 ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#14 | ||||||||||
|
STR Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Aktiflik: 0 / 369 |
Alıntı:
[IMG] [/IMG]Resimde görüldüğü gibi Alt Bölümdeki Seçeneklerde "Allow transfer budget in first window" seçeneğini pasif hale getireceksin. Yani o seçeneği seçmiyceksin. Ve oyuna başlıycaksın.
|
|
|
|
|
#15 | |||||||||
|
STR Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Aktiflik: 139 / 697 |
harika bir patch kardes ellerine saglik. yetkinde hayirli olsun
![]() |
|||||||||
|
|
|
|
|
#16 | |||||||||
|
Webmaster Patchmaker ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Aktiflik: 72 / 726 |
Ellerine sağlık süper olmuş...
|
|
|
|
#17 | |||||||||
|
STR Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Aktiflik: 0 / 129 |
Yamayı Denedim Şu An Kullanıyorum Çok Güzel Olmuş Ama Kiralık Oyuncuları Düzenlemeyi Unutmuşsun
Mesela BJK de Fahri Tatan Hala Kiralık Oynuo Kira Sözleşmesi Bitiş Tarihi Ağustos 2008 de 1 Sene var Yani Bir Dahaki Update de Kiralık Oyuncuları da Düzenlersen Dört Dörtlük Bir Yama Olcak |
|||||||||
|
|
|
|
|
#18 | |||||||||
|
Banlı Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Aktiflik: 0 / 205 |
Hayır Fahir Beşiktaşa döndü
![]() CodeX kardeş sen bir harikasın gerçekten müthiş bir yamaya imzanı koymuşsun yani sen bu işin ÜSTADISIN tekrar hayırlı ugurlu olsun ![]() |
|||||||||
|
|
|
|
|
#19 | ||||||||||
|
Alıntı:
![]() Oyun İlk Başladığında da Kiralıktı Şimdi Kiralık Sözleşmesi Bitti. Codex Arkadaşımız Kİra Sözleşmeleri Düzenlemeyi Unutmuş Sadece Diğer Yamada Düzenler İnşallah ![]() |
||||||||||
|
|
|
|
|
#20 | |||||||||
|
Yav Beyler Ya bEnim Oyunda Bir Sorun Var Yada Yamada Bir Sorun Var
İki Kez de 4 Ağustos Tarihine Gelince Oyundan Attı Yamadamı Sorun var yoksa Benim Oyundamı? |
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|