![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
Pes 2009 Online Oynama Final!(Detaylı Anlatım,Çalışan Linkler)Soccertr.com//Pes1907
Öncelikle modeminizden aşağıda yazılı olan portları açın.
TCP:20010,20020,20030,20085 UDP:5730,5739 Port açma ile ilgili yardım almak için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Online oynamak için ilk yapacagımız iş yeni çıkan 1.3 pacth'ini yüklemek ve oyunu açmak. (İlacını siz bulacaksınız) Oyunun içindeki 1.3 pacth'i yükledigimizde system settings bölümünde download diye bir seçenek çıkacak. Bunu seçip otomatik download yapacağız ve oyunumuzun versiyonunu en son versiyona yükselteceğiz. Ekleme: 1.3 patch'i yükledikten sonra bu olayı yapmak zorunda değilsiniz ama ben yapmanızı öneririm. Bu yama son transferleri ve lisansı alınmış daha fazla takımları ekler. 1.3 patch indirme linki : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hamachinin son versiyonunu bilgisayarınıza kurun. Hamachi link: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aşağıdaki linkten pes magazine programını indirin ve oyunun kurulu olduğu dizine atın. Programı konaminin olduğu klasöre atın. Sonra isterseniz masaüstünde bir kısayol oluşturduktan sonra bu kısayola tıklayıp pes magazin'i çalıştırıp kapatın. Pes magazine oyunun kurulu olduğu dizinde kendi dosyalarını ekleyecek. Şimdi C:/Windows/System32/Drivers/Etc dizinine gidin. Burada hosts adında bir dosya olması lazım. Bunu not defteriyle açın ve satırın en altına şu kodları ekleyin, ekledikten sonra kaydedip çıkın. 5.50.149.125 pes09pcgate-e.winning-eleven.net 5.50.149.125 pes2009web.winning-eleven.net 5.50.149.125 pes7stun-e.winning-eleven.net Burada görülen ip adresi benim hamachideki adresim. Siz kendi hamachi ip'nizi buraya yazacaksınız. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Şimdi pes2009 un ayarlarından online sekmesine gelin ve autodaki kutucuğu boş bırakın, kaydedin ve çıkın. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu işlemleri yaptıktan sonra oyunun kurulu olduğu dizinde stunnel klasöründe bulunan pes09 yazan güvenlik sertifikasını çalıştırın. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sertifika yükleye basın, daha sonra "Tüm sertifikaları aşağıdaki depolama alanına yerleştir"i seçtikten sonra gözat'a basın ve "Güvenilen kök sertifika yetkilileri" ni seçip tamam diyin. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Son diyip çıkan pencereye de evet dedikten sonra sertifika yükleme işlemi bitiyor. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bütün ayarları doğru yaptıysanız pes magazin'i çalıştırıp server olmak isterseniz "Launch pes 2009" butonuna basmanız yeterli. Client olmak içinse client seçeneğini seçip "Server IP" yazan kutucuğa arkadaşınızın hamachi adresini yazıp "Launch pes 2009" butonuna basıp oyuna girebilirsiniz. Server ya da client olun fark etmez, ayarları dorğu yaptıysanız oyun otomatik olarak açılacaktır. Son adım da pes2009 un network bölümüne gelin. Kullanıcı adı ve şifresini istediğiniz isim ve şifre ile girerek login olun. Konami ID almanıza gerek yok [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Friendly match oluşturarak bir oda açın ve rakibinizin gelmesini bekleyin. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Anlatım Buraya Kadar! HATA VE ÇÖZÜMLERİ: Sertifika yüklemede sorun çıktıysa : C:\tempo\GoalServer2009kp\stunnel dizinindeki pes09 dosyasına tıklayarak yüklemeyi deneyin. Dosyaya tıkladıktan sonra sertifika yükle diyin, ileri diyin, tüm sertifikaları depolama alanına yerleştir'i seçin gözat'a tıklayın, güvenilen kök sertifika yetkilileri'ni seçip tamam diyin, ileri ve son diyin çıkan sorulara evet diyin yüklemeyi bitecektir.. Network bölümüne girerken Verification, occurred vb. hatalar veriyorsa: İlk önce portlarınızı tam olarak açıp açmadığınızdan emin olun. Portlarınızı açtığınızdan eminseniz ekleme yaptığınız hosts dosyasını shift+del yaparak silin. Başlat-çalıştır'a gelip attrib -r -h -s C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts komutunu yazıp enterlayın ve bilgisayarı yeniden başlatın. Sonra gerekli kodları tekrar girip kaydedin. --------------------------------------------------- Eger Başka Hata Alıyorsanız şu konuya yazın yardımcı olmaya çalışacagım.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] --------------------------------------------- BU DÖKÜMAN TAMAMEN BANA AİTTİR.. VE SOCCERTR ADINA YAPILMIŞTIR!!! BAŞKA YERDE YAYINLANAMAZ! Soccertr.com//Pes1907
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | |||||||||
|
***LEGEND*** ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Aktiflik: 167 / 837 |
Anlatım için teşekkürler Mahmut...
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||
|
STR Admin ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Aktiflik: 176 / 883 |
eline saglık mahmut vista kullanıyorum yine olmayacagından denemicem bile xp ye cevirirsem yaparım
![]()
|
|
|
|
#4 | |||||||||
|
STR Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Aktiflik: 61 / 618 |
burak vistada client olarak oynanabiliyor..
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||
|
SoccerTR Admin ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Aktiflik: 160 / 804 |
sağol mahmut str farkı!
![]()
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||
|
STR Admin ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Aktiflik: 176 / 883 |
Mahmut hatırlamıomusun okadar ugrasmıstık bi türlü becerememiştik hayatta bi kafa yorupda su online oynamayı beceremedim
![]()
|
|
|
|
#7 | |||||||||
|
STR Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: May 2009
Aktiflik: 0 / 11 |
tesekkurler
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#8 | |||||||||
|
STR Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: May 2009
Aktiflik: 0 / 11 |
Gizli lınk yaz dıor yazıoz gene lınk yok
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#9 | |||||||||
|
STR Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Aktiflik: 61 / 618 |
|
|
|
|
|
#10 | |||||||||
|
STR Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Aktiflik: 56 / 566 |
Sağol Mahmut ... Bi aralar oynuyoduk ama sonra sıktı...
|
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|