![]() |
|
|
#1 |
|
Arkadaşlar Yeni Yama Çıkarıyorum Özelikleri;
Other B Bölümündeki 12 Takımın Yerine Yapacağım 12 Takımın Forması 12 Takımın Full Kadrosu 12 Takımın Hd Logosu Takım Seçme Yerinde Hd Bankasya 1.Lig Logosu Hepsini Ben Yaptım Bir Tek Formalar Kaldı Yapacak Arkadaş Varsa Msn imi Eklesin ya da Özel Mesaj Atsın İletişim ; ygz_36@hotmail.com |
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | |||||||||
|
Banlı Kullanıcı Üyelik tarihi: Jul 2008
Aktiflik: NAN / -INF |
Sağol Başarılar Dilerim Forma Yapamıyorum Ama Maalesef
![]() |
|||||||||
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||
|
Banlı Kullanıcı Üyelik tarihi: Aug 2008
Aktiflik: NAN / -INF |
formayı yapan çıksa güzel yama olur
![]() |
|||||||||
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||
|
Banlı Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Aktiflik: 0 / 198 |
Arkadaşlar Forma Yapacak Kimse Bulamadım İş Yine Bana Kaldı Forma Yapımında Cok Başarılı Değilim Ama Mecburen Yapacaz Artık Bakın Birkaç Forma Örneğim....
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||
|
STR Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Aktiflik: 0 / 274 |
yhaa aslında ben de bank asya yapmıştım ama !!! sadece formalarda takılmıştım formalarıda bulmuştum ama 2007 2008 di sonra formaları ekleyemeyince çoq yardım istedim ama etmedilier !!! kıtserver kullanmayıda bilmiodum !!! we doğal olaraq bu proje suya gömüldü
pc im tamir de eğer tamirden geldiğin de bana yardım eden birisi olursa forma konusunda yaparım ama tabi pc geldiğinde herşey silinmezse !!! |
|||||||||
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||
|
STR Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Aktiflik: 0 / 0 |
pes 2009 un bank asyasını cıkaracak ykk herhalde
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||
|
Banlı Kullanıcı Üyelik tarihi: Jun 2009
Aktiflik: 0 / 0 |
Hello everybody,I'm new here. A manga website has drawn my attention recently,I discovered that it renews very quickly, moreover very speededtherefore recommends to you guys.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]By the way,is anybody crazying about Zatch Bell (manga)? Contact me~
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#8 | |||||||||
|
STR Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
Aktiflik: 0 / 182 |
the doctor knows better than you
A man was hit by a cab in the street. He was brought to the hospital. His wife who was standing up by his bed, said to the doctor: "I think that he is very ill." "I am afraid that he is dead."said the doctor, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Hearing this, the man moved his head and said: "I'm not dead. I'm still alive." "Be quiet, "said the wife. "the doctor knows better than you!"[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|