|
|
#12 (permalink) | |||||||||
|
STR Süper Moderator ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Aktiflik: 216 / 722 |
arkadaşlar dün akşam ben siteye giremdim teyzemlere gitmiştik
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | |||||||||
|
STR Süper Moderator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Aktiflik: 459 / 766 |
sen tek yoktun Ozan. ben Emre ve Ozan vardik. hatta ben hersey'i Deha'ya söyledim msn'de.
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |||||||||
|
STR Admin ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Aktiflik: 46 / 466 |
Dün işler biraz yoğundu. O yüzden siteye pek giremedim. Öğlen girdiğimde hiçbir problem yoktu. Akşamüstü siteye bir gireyim dedim. Sitenin bütün tablolarının sağa doğru kaymış olduğunu gördüm. Deha'yı msnde görünce ona sordum. O da son 20 dakikadır sitenin bu halde olduğunu söyledi.
Benim gördüğüm kadarıyla sitenin şablonlarıyla oynanmış ve forumlar silinmiş. Neyse hepimize geçmiş olsun. Allah'tan batu çok geç kalmadan girdi ve yedeği yükledi. Bu saldırıyı yapan kişi muhtemelen bir lamer. Siteye index atılabilirdi, yönlendirme atılabilirdi. Bunları yapmayı ya akıl edememiş ya da bilmediği için yapmamış. Ayrıca gün içersinde siteye girip çeşitli üyelikler alıp bazı arkadaşların ailelerine küfür edenler oldu. Onlardan birisi bu saldırıyı gerçekleştirmiş olabilir. Hepimize iyi bir ders oldu. Şifrenizde mutlaka özel karakterler kullanın. Büyük, küçük harf ve rakam mutlaka olsun. Ve çerezleri fazla uzun süre saklamayın. 2-3 Günde bir temizleyin. Şifrenizi kimseyle paylaşmayın. Tüm SoccerTr.Com ailesine geçmiş olsun. Umarım bu saldırıyı yapan ya da yapanlar SoccerTr.Com'a zarar veremiyceklerini anlamışlardır.
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | |||||||||
|
STR Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Aktiflik: 36 / 368 |
bundan sonra önemli olan taraf seçmek. apanları kınıyoruz
|
|
|
|
#18 (permalink) | |||||||||
|
Senior Member ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Aktiflik: 139 / 349 |
SoccerTr.com yıkamıyacaklar.Ben saldırının kimin yaptığını tahmin edebiliyorum.Dün gece saat 2 sularında üyelik alarak küfür edelerdir.
İnş. böyle bir olayı bir daha yaşamayız.Hepimize geçmiş olsun.
|
|
|
|
|
#20 (permalink) | |||||||||
|
STR Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Aktiflik: 36 / 368 |
ugurilhan retbiyemizi onlarlamı bozcaz!!
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|