![]() |
|
|
#1 |
|
Arkadaşlar sitemizde eğer hatalar ile karşılaşırsanız buraya yazısınız elimizden geldiği kadar düzeltmeye çalışacağız.
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | |||||||||
|
STR Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Aktiflik: 0 / 43 |
Merhaba.
Avatar konusunda bir problemım var.Forum Yetkilisi olmadan önce avatarımı koymustum ve düzgünce çalışıyordu fakat Forum Yetkilisi olduktan sonra avatarım yok oldu ve profil kısmından avatarı seçemiyorum aşağıdaki gibi bir görüntü var yardım ederseniz sevinirim. ![]() |
|||||||||
|
|
|
|
|
#3 | ||||||||||
|
-BosS- ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Aktiflik: 66 / 663 |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||
|
STR Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Aktiflik: 48 / 480 |
İmzama resim ekliyorum basına [img] sonuna [/img] eklememe rağmen gözükmüyor,neden acaba,normal üyelere bu konuda kısıtlama mı var??Cevap için şimdiden saolun..
|
|
|
|
#5 | |||||||||
|
STR Admin ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Aktiflik: 176 / 883 |
siteye her girdigimde virus buluo pc acınca aynı anda 4-5 farklı siteye giriodum her seferinde virus buluodu bugun siteden kaynaklandını fark ettim sadece soccertr.com dan bu uyarıyı alıyorum karantinaya yolluorum ama 5 defa aynı uyarıyı alıp sonra siteye girebiliorum
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] .
Burak CoşaN - Site AdmiN SoccerTR.com © 2007-2008 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu MeusCaLmirON tarafından (12-14-2008 Saat 22:07 ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||
|
STR Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Aktiflik: 0 / 96 |
Yardım Eden Yokmu
![]() |
|||||||||
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||
|
Banlı Kullanıcı Üyelik tarihi: Jul 2008
Aktiflik: NAN / -INF |
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#8 | |||||||||
|
Banlı Kullanıcı Üyelik tarihi: Aug 2008
Aktiflik: NAN / -INF |
ya batuhan gerçekten biri baksın sitede virüs sorunu var galiba bendede uyarı çıkıyor
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#9 | |||||||||
|
STR Admin ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Aktiflik: 176 / 883 |
bende yaklasık 1 aydır cıkıyo
|
|
|
|
#10 | |||||||||
|
STR Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Aktiflik: 0 / 207 |
evet bendede cikiyor:
HEUR:Trojan.Script.Iframer ![]() ve dünden beri'de Soccertr.com/forumda herangi bi bölüme girersem Goggle bu Uyariyi veriyor: ![]() Türkcesi: bu sayfa bilgisayariniza programlar kuruyor, özel bilgilerinizi caliyor ve baskalarinin ve sizin bilgisayaraniza zarar veriyor... Warum wurde diese Seite blockiert? - Bu Sayfa niye Block edildiye bastigimda bu cikiyor: ![]() burdada Soccertr.com'da Malware ve Trojan oldugu söylüyor... bu Malware'ler biglendlive.info ve etraff.net Reklamalardan diye "kaynaklaniyormus" acaba sizde öyle bi uyar geliyor?! Geliyorsa su isi lütfen halettin kac tane kisi giriyor bu siteye ve kim bilir hangi virus programmlari kullaniyorlar bosuna zarar yemesinler...
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|