![]() |
|
|
#11 |
|
insallah yarin çikar sabir sabir o da zor yaf boyle bi yamayi gorunce
![]() |
|
|
|
|
|
#12 | |||||||||
|
STR Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Aktiflik: 64 / 640 |
Yarın Cıkacak merak etmeyın
|
|||||||||
|
|
|
|
#13 | |||||||||
|
STR Ayın Üyesi ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Aktiflik: 125 / 625 |
Bekleyen derviş muradına ermiş yani deyim yerindeyse böle çıkar dedilerse çıkar yarına.Biraz sabır gösterin onlarada.Eminim ki kaç gündür uykusuzlardır belli bir emek sarf eden kişiler.
|
|
|
#14 | |||||||||
|
STR Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Aktiflik: 0 / 65 |
Arkdaslar Efeyle Konustum 25 Haziranda 100% Cikacak Yarin Cikmayacak Bosuna Beklemeyin Saygilar
|
|||||||||
|
|
|
|
#15 | |||||||||
|
Aktiflik: 32 / 328 |
Ohooooo 20-21 Haziran dediniz.Sonra 23 Haziran dediniz.Az önce yarın dediniz.Şimdi de 25 haziran deniyor.Bu nasıl bir saçmalıktır anlamadım ben yaw:S
|
|||||||||
|
|
|
|
#16 | |||||||||
|
STR Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Aktiflik: 0 / 25 |
bu ne ya o zaman en başta kesin konuşmucaktınız kusura bakmayın emeğe saygımız sonuna kadar var ama bence bu olaydan ders çıkarmanız gerekirr
|
|||||||||
|
|
|
|
#17 | |||||||||
|
Aktiflik: 0 / 65 |
beni bu ise karistirmayin bende bekliyorum sizin gibi arkdaslar ben buraya sizin icin yazdim deminden konustum efeyle upload ediyormus daha 25inde 100% cikacak eger cikmassa bende .
Konu MeusCaLmirON tarafından (06-24-2009 Saat 10:11 ) değiştirilmiştir.. Sebep: kullanıdıgınız kelimelere dikkat edin |
|||||||||
|
|
|
|
#18 | |||||||||
|
STR Admin ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Aktiflik: 176 / 883 |
ne yapalım upload hata verdi biz belirttigimiz zamanda yamayı bitirdik upload sorunlu oldu nerden bilelim kahin miyiz olmadı hata verdi sacma olan ne
|
|
|
#19 | |||||||||
|
STR Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: May 2009
Aktiflik: 0 / 34 |
Emekleriniz için teşekkürederim site kurucu ve yöneticileri
))))) |
|||||||||
|
|
|
|
#20 | |||||||||
|
STR Ayın Üyesi ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Aktiflik: 125 / 625 |
Bekleyen derviş muradına ermiş yani deyim yerindeyse böle çıkar dedilerse çıkar yarına.Biraz sabır gösterin onlarada.Eminim ki kaç gündür uykusuzlardır belli bir emek sarf eden kişiler....
Hata veriyosa suç onlardamı biraz sabır ![]()
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|