![]() |
|
|
#1 |
|
arkadaslar sitemizi 928340234. kez temizlemeye karar verdim insalllah tekrar bosa gitmez
bugunluk soccertr cafe,TV Dizileri - Sinema - Tiyatro,Spor Dünyası,Diğer Futbol Simülasyon Oyunları bolumlerini gereksiz konu ve mesajları sildim yalnız haber editorunun mesajları kaldı onlarda gozumu korkuttu sonra yapıcam soccertr hakkında bolumunde ise konu temizligi yaptım sadece soccertr yamaları bolumu kaldı başka bir degişle yapılacak Haber Editörü,SoccerTR Download Center,Diğer Oyunlar,Futbol Menejerlik Oyunları,FIFA 08-09 Yama Forumu,PES - WE Yama Forumu,SoccerTR yamaları bölümleri konu temizleme ve tek tek mesaj temizleme kaldı
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | |||||||||
|
STR Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Aktiflik: 64 / 640 |
Süpersin kanka Editörü
Admin Panelden Admınler Siler |
|||||||||
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||
|
Banlı Kullanıcı Üyelik tarihi: Jul 2008
Aktiflik: NAN / -INF |
Eline Sağlık Burak Ama Biraz FAzla Silmişsin Gibi Forum Oyunlarının Bi ZararıYoktu Bence Bide Spor Dünyası , Diğer Futbol Oyunları Ve SoccerTR Cafe'yi Silmen Köt Olmuş ÖZelliklede Cafe'yi
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||
|
STR Admin ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Aktiflik: 176 / 883 |
onları sildim site tamamen temizledikten sonra acmaya baslıcaz siteye canlılık katar acılmıs uzerinden 1 yıl gecmıs konuların bi faydası yok en azından bastan acarız bi canlılık katar azda olsa
|
|
|
|
#5 | |||||||||
|
Banlı Kullanıcı Üyelik tarihi: Jul 2008
Aktiflik: NAN / -INF |
Cafe Diyince Bende Serbest Forum Filanda Gitti Sandım
Güzel Olmuş Sağolasın Burak EMeğine Sağlık |
|||||||||
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||
|
STR Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Aktiflik: 64 / 640 |
Ya admıne soleyın 5aylık konuları oto sılınsın
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||
|
Demirbaş ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Aktiflik: 175 / 875 |
Toplantı kararı olarak bunu almamıştık ama...
|
|
|
|
|
#8 | |||||||||
|
STR Admin ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Aktiflik: 176 / 883 |
toplantı kararı degil zaten site geriye alınmadan once 3 kez temizlemistim baktım site biraz duzene giriyor msn de bi efe abi vardı söledim tamam dedi basladım bende
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|