|
|
#11 (permalink) | |
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |||||||||
|
Banlı Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Aktiflik: 0 / 87 |
Tema çok güzel Portal ise cabası!
Ancak hala bazı sorunlar var örk: dile getirirsek şunlar 1.) Level'lerdeki yıldızların kaldırılması! 2.)Üstteki Banlı Kullanıcı vs... kaldırılması. 3.)Sitenin Yönetici Kurulumunu baştan geçirilmesi! 4.) Bazı konularda Lost mesela ayrı forum açılmış onları bir forumun için Yabancı Diziler-Lost şeklinde olmalı! 5.)Reklam'ların yenilenmesi! 6.)VBulettin'in Lisanslı olması! 7.) Yandaki kağıt parçasının isterseniz kalkması zorunlu değil. 8.) Haber Editör'ünü kalkması çünkü o olmayıncı üyelerde bilgi dağatıyor buda onları mod olma şansını yükseltiyor bu yüzden kesinlikle Haber Editörü'nün kalkması lazım! 9.) Sitemizde bazı Türkçemize doğru kullanmayanlar var onları 2 ban yapmalıyız! Ve bunun gibi düşüncelere sahip olmalıyız! 10.)soccertr'ye özel msn adresi alma açılmalı! 11.)Kendimize kaliteli olduğumuzu belli eden bir web sitesi sponsoru veya başka bir sponsor alınmalı. Gibi daha çok var bunlar sadece yarısı bile değil gerisini zaten Kurucu'lar bilir onların halletceğine inanmalıyız. Daha Beta2009 hazır değiliz transfer dönemi bitene kadar veya 2009 girene kadar bu işleri halletmeliyiz! |
|||||||||
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | ||||||||||
|
-BosS- ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Aktiflik: 143 / 715 |
Alıntı:
Banlı kullanıcılar nasıl kalksın o zaman kullanıcı neden banlansın, sitenin yönetim kurulu neden değişsin hepsi zaten seçilerek alınıyor reklamlar zaten google reklamı kendisi değişiyor, soccertr bir mail portalı değil ki amatör siteler gibi sağa sola msn dağıtsın, ve sponsor almak iyi birşey de değil aciz siteler sponsor alır biz paramızla barınıyoruz, haber editörü neden kalksın adı üstünde haber editörü ve son olarak en komiği bu oldu forumumuz zaten lisanslıdır bu kanıya nerden vardında böyle birşey salladın ... Öbür şeyleri söylemedim bile sen bize diyorsun ki siteyi benim istediğim gibi değiştirin ben bağzı özelliklerini sevmedim ![]()
|
|
|
|
|
#16 (permalink) | ||||||||||
|
STR Admin ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Aktiflik: 210 / 702 |
Alıntı:
süper söylemişsin ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#17 (permalink) | |||||||||
|
Webmaster Patchmaker ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Aktiflik: 327 / 819 |
Soccertr.com olarak çok güçlü bir yapıya sahibiz.
Ayrıca unutulmasın google'a "PES2009" yazıldığında ilk sırada çıkan pes2009.org bizim sitemiz.Yani biz satın aldık bize kayıtlı.....
|
|
|
|
#19 (permalink) | |||||||||
|
STR Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Aktiflik: 341 / 568 |
hayırlı olsun orayada emek harcarız
![]()
|
|