![]() |
|
|
#1 |
|
Arkadaşlar bildiğimiz üzere kitserv 7.1 çıktı ve artık lig kupa ve master lig de forma seçebiliyoruz ama bazı arkadaşlarımı yüklemede ve çalıştırmada sorun yaşamışlar onlar için elimden geldiğince bi anlatım hazırladım.
İlk önce bende pes 2008 i uninstall yaptım patchlerim silinmesin diye img klasörünün yedeğini aldım daha sonra pes 2008 i yeni den yükledim. yükleme bittikten sonra crack yapmadan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] burdaki patchi indirip kurdum. daha sonra [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden bu dosyayı indirip bunular crack yaptım en sonda kitserverı çalıştırdım ve oldu bu kadar basit. KURULUM YAPMADAN OYUNU OYNAYAN ARKADAŞLAR İÇİN Arkadaşlar bunuda kendim buldum.. oyunu kurulum yapmayıp direk oalrak oynayan arkadaşlar için (ugurilhan gibi )masaüstünde boş bir klasör açın o klasörün içine verdiğim linkteki rarlı dosyanın içindeki dosyaları çıkartın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] daha sonra; yine o klasörün içine; program files adında bir klasör, program files klasörünün içine; KONAMI adlı bir klasör, KONAMI adlı klasörün içine; Pro Evolution Soccer 2008 adlı bir klasör açın. Pro Evolution Soccer 2008 adlı klasörün içine de program files dosyalarınızı yani alttaki resimdeki dosyaları kopyalayın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] daha sonra başlat>öalıştır'a gelerek regedit yazın ve açılan pencereden sol taraftan HKEY_LOCAL_MACHINE>KONAMI klasörünü bulup onu silin. Daha sonra en başta açtığımız klasörün içinde setup'a tıklayarak oyunun kurulumunu yapın oyunun kurulumu sırasında bilmem ne dosyası bulunamadı derse yoksay deyip devam edin kaç kere derse desin hepsinde yoksay deyin. daha sonra crack yapmadan patchi kurun ve ilk mesajda verdiim dosya ile crack yapın. NOT=yazdıım klasör isimlerinde büyük küçük harf önemlidir bir teşekkür yeter.. ANLATIM tAMAMEN TARAFIMA AİTTİR.. Konu ygtcan tarafından (01-30-2008 Saat 11:36 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | |||||||||
|
Banlı Kullanıcı Üyelik tarihi: Oct 2007
Aktiflik: NAN / -INF |
sağol iyi bir şey yiğit..
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||
|
Webmaster Patchmaker ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Aktiflik: 72 / 726 |
Teşekkürler [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bilmeyenler için çok iyi oldu...
|
|
|
|
#4 | |||||||||
|
No Racisms! Üyelik tarihi: Jul 2007
Paylaşım İçin Çok Teşekkürler Yiğit
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||
|
STR Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Aktiflik: 0 / 37 |
rica ederim arkadaşlar
![]() |
|||||||||
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||
|
bunlarda kendi bilgisayarımdan çektiğim 2 resim
![]() ![]() |
|||||||||
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||
|
Guest
sağo çok işime yaradı
|
|||||||||
|
|
|
#8 | |||||||||
|
STR Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Aktiflik: 58 / 580 |
Kanqa Benim PES2008 DVD Kurulumsuz Benimki Setuplu deil...Yardım Pls...
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#9 | |||||||||
|
Arkadaşlar bunuda kendim buldum.. oyunu kurulum yapmayıp direk oalrak oynayan arkadaşlar için (ugurilhan gibi
)masaüstünde boş bir klasör açın o klasörün içine verdiğim linkteki rarlı dosyanın içindeki dosyaları çıkartın daha sonra; yine o klasörün içine; program files adında bir klasör, program files klasörünün içine; KONAMI adlı bir klasör, KONAMI adlı klasörün içine; Pro Evolution Soccer 2008 adlı bir klasör açın. Pro Evolution Soccer 2008 adlı klasörün içine de program files dosyalarınızı yani alttaki resimdeki dosyaları kopyalayın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] daha sonra başlat>öalıştır'a gelerek regedit yazın ve açılan pencereden sol taraftan HKEY_LOCAL_MACHINE>KONAMI klasörünü bulup onu silin. Daha sonra en başta açtığımız klasörün içinde setup'a tıklayarak oyunun kurulumunu yapın oyunun kurulumu sırasında bilmem ne dosyası bulunamadı derse yoksay deyip devam edin kaç kere derse desin hepsinde yoksay deyin. daha sonra crack yapmadan patchi kurun ve ilk mesajda verdiim dosya ile crack yapın. NOT=yazdıım klasör isimlerinde büyük küçük harf önemlidir bir teşekkür yeter.. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#10 | |||||||||
|
Banlı Kullanıcı Üyelik tarihi: Oct 2007
müthiş gercekten
|