|
|
#1 (permalink) |
![]() Merhaba Arkadaşlar -Bu dördüncü yüz paketim bu paketimde Vasco da Gama takımındaki futbolcuları içermektedir. -Bu paketim yb stil indedir. Kurulum: Winrar içinden çıkan dosyayı klasörü "C:\Documents and Settings\Kullanici Adiniz\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2008\graphics\pictures" içine atiniz. Oyunda Gözükmez ise; "C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adınız\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2008\cache" Klasörünü boşaltınız. Application Data'yı görebilmeniz için Araçlar-Klasör Seçenekleri-Görünüm sekmelerine gelerek "Gizli Dosya ve Klasörleri Göster" yazısını işaretlemelisiniz... Buradan indirebilirsiniz: [Üye olmadan linkleri göremezsiniz.. Üye olmak için tiklayin...] Eger bir sorun olursa pm atabilirsiniz... ![]() Ayrıca upload ve yapım bana aittir.![]()
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||
|
STR Kullanıcı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Aktiflik: 15 / 155 |
Alıntı:
ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN BİLGİSAYAR Bİ KONUYU İKİ KERE AÇMIŞ FLOOD YAPTIGIM İÇİNDE ÖZÜR DİLERİM AMA BUNU SİZE SÖLEMEM LAZIMDI İSTİOSANIZ ÇÖP KUTUSUNA TAŞIYABİLİR YADA SİLEBİLİR YADA KİLİTLİYEBİLİRSİNİZ... umuTorres SAYGILARIMLA
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|